Lid worden

Alle nieuwsberichten

Vacature Werkgroep FIN Code Goed Bestuur 2.0

Gepost op 14 november 2022
De tijdelijke werkgroep FIN Code Goed Bestuur 2.0 evalueert de zelfregulering van de FIN en bereidt voorstellen voor om deze opnieuw in te richten. Wij zijn op zoek naar een nieuw lid voor deze werkgroep.

Deze voorstellen worden afgestemd met de leden, het FIN-Bestuur en de Commissie Goed Bestuur en vervolgens voorgelegd aan de Algemene Ledenvergadering. 

De leden van de werkgroep zijn Marceline Loudon – namens het FIN-bestuur, Liselotte Pesch – namens de Goldschmeding Foundation voor mens, werk en economie, Michiel Heere – accountant bij Share Impact Accountants, Marie-Claire Tordoir – relatiemanager FIN en Siep Wijsenbeek – directeur FIN. 

In fase 1 heeft de werkgroep een de aanpassing van de FIN Code Goed Bestuur voorbereid en in fase 2 denken wij samen met de leden na over het toetsen van de 6 principes. 

Voor deze fase 2 zoeken wij een vertegenwoordiger van een FIN-lid met affiniteit op het gebied van zelfregulering en governance. Het is een voorwaarde dat het fonds waar je bij betrokken bent getoetst is en dat je hierbij betrokken was. De kandidatuur zal worden afgestemd met de leden van de werkgroep en het FIN-bestuur. 

In de samenstelling van de werkgroep streven wij naar een goede vertegenwoordiging van de verschillende soorten fondsen en foundations binnen de vereniging.

Aanmelden kan door een mail aan Marie-Claire Tordoir te sturen. 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid