Lid worden

Alle nieuwsberichten

Nieuwe directeur Stichting RCOAK

Met ingang van 1 mei wordt Suzanne Kooij de nieuwe directeur van Stichting RCOAK.

Met ingang van 1 mei wordt Suzanne Kooij de nieuwe directeur bij Stichting RCOAK. Zij neemt per 1 juli alle taken over van Frieda de Pater, bestuurslid van de FIN. Frieda gaat per 1 juli met pensioen. 

Suzanne Kooij is voor velen van u geen onbekende. Zij heeft haar sporen verdiend binnen de sector Filantropie. Als coördinator belangenbehartiging Filantropie bij SBF, als secretaris van de Commissie Normstelling (verantwoordelijk voor de vaststelling van de normen van de Erkenningsregeling Goede Doelen), als founding mother van Funding Plus om slechts een paar van haar activiteiten te noemen. Zij heeft zowel ervaring met het beoordelen van donatie-aanvragen als met het zelf aanvragen van donaties, bijv. voor het door haar ontwikkelde project Sociaal Tuinieren. Samen met Frieda de Pater stond zij aan de wieg van het convenant tussen het Landelijk Fondsenoverleg en de gemeente Amsterdam.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid