Lid worden

Alle berichten over aanpak van de crisis

Overrompelend succes 'Actie voor CultuurMakers'

Door Prins Bernhard Cultuurfonds Gepost op 7 juli 2020
Professionele makers zonder meerjarige subsidie zorgen voor een veelzijdig en bruisend cultuuraanbod.

Professionele makers zonder meerjarige subsidie zorgen voor een veelzijdig en bruisend cultuuraanbod. Vanwege de beperkende maatregelen in theaters, musea en podia zien zij zich geplaatst voor enorme problemen, vooral omdat kleinere organisaties en culturele zzp-ers voor veel regelingen niet in aanmerking komen. Het Cultuurfonds stelde een actiematig budget ter beschikking waarmee zij nieuwe projecten kunnen starten en kunst, ondanks de coronacrisis, in beeld en in beweging blijft. 

Dat de nood hoog was, was bekend. Dat het beschikbare budget van 3 miljoen euro in drie kwartier ruim 2x overtekend was, overrompelde ons als Cultuurfonds volledig. GeĆÆnspireerd door de stortvloed aan goede, impactvolle en soms hartverscheurende initiatieven bereidt het Cultuurfonds nu een wervende actie voor om de resterende 3 miljoen op te halen. Daar zijn direct goede bestemmingen voor. Mocht u suggesties hebben om dit doel naderbij te brengen, klikt u dan hier!

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid