Lid worden

Alle berichten over aanpak van de crisis

Hulp aan kwetsbare Rotterdammers ten tijde van corona

Door Sint Laurensfonds Gepost op 29 april 2020
Lokale steun aan Rotterdammers

De door de regering afgekondigde maatregelen vanwege het coronavirus zijn erg ingrijpend. Dat geldt te meer voor de meest kwetsbaren onder ons. Een aantal organisaties die werken met deze Rotterdamse ouderen en kinderen hebben Sint Laurensfonds al weten te vinden. Met hun financiering zijn direct de eerste noden gelenigd: zo hebben de Voedselbank Rotterdam, en de islamitische voedselbank inkopen kunnen doen, hebben meer Rotterdamse kinderen een laptop om hun schoolwerk te kunnen maken en kunnen ouderen in Rotterdamse zorginstellingen via tablets toch contact met hun dierbaren onderhouden.

Sint Laurensfonds heeft een groot aantal verschillende initiatieven al kunnen financieren. Via het aanvraagformulier op hun site kun je laten weten hoe jouw organisatie zich extra inzet om hun nood op het gebied van armoede en eenzaamheid, ontstaan door de coronacrisis, te verzachten.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid