Lid worden

Alle berichten over aanpak van de crisis

Fonds 1818: Eindmusical van groep 8 in het theater

Door Fonds 1818 Gepost op 29 juni 2020
Vraag een donatie aan van max. € 2.000,-

Veel scholen worstelen op dit moment met de vraag hoe groep 8 de eindmusical het beste kan opvoeren. Iedereen zal het erover eens zijn dat de leerlingen een onvergetelijke voorstelling verdienen, mét publiek. Maar hoe doe je dat als je niet kunt uitpakken in een gymzaal of aula vol familie en andere naasten? Dan ga je naar het theater!

Vraag een donatie aan van max. € 2.000,-

Basisscholen kunnen bij Fonds 1818 een donatiebedrag van maximaal € 2.000,- aanvragen om hun eindmusical in een theater te spelen. Hoewel de theaters in deze coronatijd natuurlijk ook een beperkte capaciteit hebben, zijn er veel meer mogelijkheden voor een live publiek dan in de scholen zelf. Bovendien kijken veel theatermedewerkers reikhalzend uit naar een vrolijk stuk op hun planken die veel te lang onbespeeld zijn geweest. Met de opvoering van een eindmusical kunnen de scholieren dus hopelijk ook weer wat positieve energie in de theaters blazen.

Voor meer informatie, klik hier!

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid